عضو پارلمان عراق: تصمیم اخراج نظامیان خارجی از عراق قطعی است-راهبرد معاصر
برپایی تجمعات در اسرائیل ممنوع شد اعلام سه روز عزای عمومی در عراق به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان که بود؟ پاسخ تلافی جویانه حزب الله به اسرائیل | شلیک ۴۰ موشک به شهر «الصفد» واکنش فوری رویترز به ادعای ترور سید حسن نصرالله الجزیره: ۳۰۰ نفر در انفجار امروز بیروت شهید شده اند آماده باش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا هم باید پاسخگوی جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت باشد نتانیاهو سفرش به نیویورک را ناتمام گذاشت بیانیه سفارت ایران در بیروت در پی حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی حملات شدید و وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به مقر اصلی حزب الله در بیروت جوسازی و اظهارات جنگ‌افروزانه نتانیاهو در تریبون سازمان ملل واشنگتن پست: اسرائیل ادوات نظامی را به مرز لبنان منتقل کرده است هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور

عضو پارلمان عراق: تصمیم اخراج نظامیان خارجی از عراق قطعی است

یکی از اعضای پارلمان عراق با تاکید بر اینکه تصمیم اخراج نظامیان خارجی متاثر از نام رئیس جمهور آمریکا نیست، گفت: تصمیم اخراج نظامیان خارجی از عراق قطعی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری المعلومه، الرکابی با تاکید بر اینکه اخراج نظامیان آمریکایی از عراق برای دولت بغداد لازم الاجراست، گفت: این موضوعی است که چه با روی کار آمدن نامزد دموکرات و چه جمهوری‌خواه در دولت بعدی آمریکا، باید اجرا شود.

عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق با بیان اینکه تصمیم اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق قطعی است، ادامه داد: در مورد این قضیه تنها موضوع زمان مطرح است.

وی در این راستا افزود: مسئولیت اجرای این موضع برعهده دولت است؛ اما امکان لغو این تصمیم نیز وجود ندارد و از سوی پارلمان عراق یکسره و قطعی شده است.

الرکابی ادامه داد: دولت عراق باید با هماهنگی کاخ سفید فارغ از نام رییس جمهور آتی آمریکا چه رییس جمهور فعلی و چه جو بایدن برای تعیین جدول زمانی خروج نیرو‌های آمریکایی اقدام کند.

وی با بیا این که تصمیم اخراج این نیرو‌ها برگشت ناپذیر است، اظهار کرد: ما آن را یک موضوع بسیار مهم می‌دانیم که نمایانگر یک دیدگاه ملی است که پشتوانه آن، مواضع یک ملت در مخالفت با حضور نظامیان خارجی در کشورشان محسوب می‌شود.

میزان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده